Kimberly

Kimberly van der Wolde

Psycholoog

Het werken met cliënten met chronisch onvoldoende verklaarde klachten vind ik erg waardevol. Veel cliënten kunnen in het dagelijks leven niet meer functioneren als voorheen door hun lichamelijke klachten. Meestal komt dit door een disbalans tussen wat het hoofd wil en wat het lichaam kan. Bij MBB wordt er ruimte gemaakt om te ontdekken wat je nodig hebt en wordt er gekeken hoe je de dingen kan doen die voor jou van belang zijn. Hier kom ik, in mijn rol als psycholoog, om de hoek kijken. Zo ben ik er om je te ondersteunen in jouw proces, een luisterend oor te bieden en daarbij ook veelvuldig te spiegelen om tot meer zelfinzicht te komen.

Ieder individu bewandelt een eigen pad om te onderzoeken wat hij op dat moment nodig heeft. Wat mij hierin aanspreekt, is dat een persoon stap voor stap meer ruimte durft in te nemen voor zichzelf en daardoor meer zeker wordt in zowel lichaam als geest. Het maakt mijn werk erg waardevol, dat ik mag mee op de reis die een individu kiest af te leggen. In deze reis staat het bevorderen van eigen regie in het dagelijks leven centraal, waardoor het individu kan gaan staan voor wat hij belangrijk vindt.